View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jan 25, 2021 5:36 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Twgs server problem 
Author Message
Lance Corporal

Joined: Fri Jun 29, 2001 2:00 am
Posts: 3
Location: USA
Unread post 
People wheres the help?
Surely somebody has a bit of experience with twgs server and problems that arise.
Perhaps I need to better explain the problem I am experiencing.
I have loaded twgs on my server.
It seems to be functioning properly.
It is the full version with gold enabled
The problem is that when I or others attempt to log in via telnet programs like twar
it doesn't link up properly.
The server recognizes that a link is being attempted. However, it will not complete.
The helper program says that a telnet connection is detected and will ask you to log in. However upon that point the helper no longer functions and all further key strokes are not displayed nor do they do anything.. except for the quit command.(sometimes)
Any help or suggestions would be appreciated.
Im kind of at a roadblock with this problem.
I have tried multiple helpers.. that work with other servers just not this one.. so it must be the twgs server or perhaps a problem with configuration. But it is beyond me.
the


Wed Jul 04, 2001 10:05 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.