View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jan 25, 2021 6:01 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Alien Editor 
Author Message
Ensign

Joined: Thu May 24, 2001 2:00 am
Posts: 207
Location: USA
Unread post 
I recently upgraded to the new version. NOw this isn't a big prob, but i thoght you might want to know. When I shut down the sever and installed the new version, it froze up. Trying to find out why, I looked Task Manager, it told me that the Alien editor was still running even tho the sever was not running. I had to shut down as task manager would not shut it down. Luckily I backed up the files before i tried to install. :)
Since it didnt install correctly the files got corrupted so I just put the back up files in the directory and tried again, This time (after rebooting) and install worked fine. Just wanted to let you know.
Maybe the comp it is being ran on (TWGS) should be rebooted before the install

Thanks

Bethel

24.180.180.175:23



Edited by - bethel hues on 06/03/2001 7:55:57 PM


Sun Jun 03, 2001 9:51 pm
Profile ICQ YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.