View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jan 18, 2021 6:23 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 No ANSI color ? 
Author Message
Private 1st Class

Joined: Sat Apr 28, 2001 2:00 am
Posts: 2
Location: USA
Unread post 
The server screen comes up in black and white. You choose the game then it goes to purple for entering name and asking if you want ansi graphics. If yes. It stalls and locks up. If no it goes to b/w and game play is allowed. However, I have changed the personal settings that said ansi graphics y. to no then back to yes. You get ansi graphics for a moment till they lockup the session. Test on Swath, TWAR, KEA communication sw, SecureCRT, Reflections and ATTAC. I can play it on the (intranet - home network - dsl modem/linksys dsl router)and others with traditional dialup can see it in ansi (meaning that I know the ip forwarding is working fine). Here's the weird thing at work I and other have to choose b/w to get the game started. I get onto the Underground, Franknputer and I can play those games in ansi but not my own game. What is up.. am I missing something here?


Sat Apr 28, 2001 4:15 pm
Profile ICQ YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.