View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jan 22, 2021 4:30 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Problem: Changing location of a sector... 
Author Message
Staff Sergeant

Joined: Wed Mar 28, 2001 3:00 am
Posts: 11
Unread post 
I think I originally posted this in the incorrect group:

Trying to move a sector...

I have changed all of the sectors that were previously connecting to it, and all of the sectors that currently connect to it, and still the plotting of a course comes up with the old path. I can manually move step-by-step, but the plotting doesn't work.

For example, I moved sector 2890 ... It had warps to 3319. So I changed 3319 and removed the warp to 2890 and changed 2890 to have a warp to 2447 instead. I then modified 2447 to include a warp to 2890. Now when I am in 2890 and I plot a course to Terra, I still get a course that goes to 3319 as its first step.

We are running a 3.09 game locally and nobody was playing all weekend. Extern ran while nobody was in the game... still not fixed.

Any ideas?

Much thanks...


Mon Apr 23, 2001 2:24 pm
Profile ICQ
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.