View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Dec 06, 2019 10:59 pm



Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 TWGS Revision 42 problems 
Author Message
Veteran Op
User avatar

Joined: Sat Dec 29, 2007 5:06 pm
Posts: 2059
Location: Oklahoma
Unread post Re: TWGS Revision 42 problems
Comet wrote:
Would one of the new revisions effect the auto login? I seem to be having a problem with that. Of course it's with MomBot.

I have tested 2.12 and seems to work fine "UNLESS" your "NOT" using a password. If there is no password it is hanging on a trigger, could be fixed but really most people I know use a password. If that is the issue ask the sysop to add a PW for you.

_________________
T0yman (Permanently Retired since 2012)
Proverbs 17:28 <-- Don't know it, most should it would stop a lot of the discussions on here.


Sun Oct 23, 2011 4:43 pm
Profile ICQ YIM WWW
Commander

Joined: Thu Oct 17, 2002 2:00 am
Posts: 1139
Unread post Re: TWGS Revision 42 problems
T0yman wrote:
Comet wrote:
Would one of the new revisions effect the auto login? I seem to be having a problem with that. Of course it's with MomBot.

I have tested 2.12 and seems to work fine "UNLESS" your "NOT" using a password. If there is no password it is hanging on a trigger, could be fixed but really most people I know use a password. If that is the issue ask the sysop to add a PW for you.



Actualy it's just Micro's Ansi.. I went through and changed what was needed the auto login works just fine on RP's 2.12 I tested it both ways after Micro gave me this information. Thank you.


Sun Oct 23, 2011 7:22 pm
Profile
Ambassador
User avatar

Joined: Mon Feb 09, 2004 3:00 am
Posts: 3141
Location: Kansas
Unread post Re: TWGS Revision 42 problems
Comet wrote:
T0yman wrote:
Comet wrote:
Would one of the new revisions effect the auto login? I seem to be having a problem with that. Of course it's with MomBot.

I have tested 2.12 and seems to work fine "UNLESS" your "NOT" using a password. If there is no password it is hanging on a trigger, could be fixed but really most people I know use a password. If that is the issue ask the sysop to add a PW for you.



Actualy it's just Micro's Ansi.. I went through and changed what was needed the auto login works just fine on RP's 2.12 I tested it both ways after Micro gave me this information. Thank you.


Simple fix to deal with ANSIs, send a # command for the who's online. The prompt is always the same at that point.

_________________
               / Promethius / Enigma / Wolfen /

"A man who has no skills can be taught, a man who has no honor has nothing."


Sun Oct 23, 2011 7:49 pm
Profile ICQ
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.