View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Dec 13, 2019 11:40 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 delays in game 
Author Message
Ensign

Joined: Wed Nov 06, 2002 3:00 am
Posts: 259
Unread post delays in game
When I banged my previous game, I wasn't getting any delays, the ship would just move from one sector to another. Now, with a new bang of a new edit, I am getting this yellow progress bar and then it will make the move. I am playing local for script testing.

What is this? How can I stop it? Do I want to stop it, or are there just some settings I need to change in T-edit? Thanks

PS : Someday I might want to host a game, so I would like to know the best way to use that. I know speed emulation was built in so that you could set server speed so that everyone was getting pretty similar speeds in the game.


Sun Mar 18, 2012 8:33 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: delays in game
In TEDIT, menu Z, Game Timing Editor. Option 1, Ship Move/Attack defaults to 1/3rd second/tpw, I think, but it's common for gameops to set this to constant 250 ms, or sometimes faster, though it's not recommended.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Mar 18, 2012 9:05 pm
Profile WWW
Ensign

Joined: Wed Nov 06, 2002 3:00 am
Posts: 259
Unread post Re: delays in game
Thanks JP


Sun Mar 18, 2012 9:14 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.